DJ Dan Jugănaru

Vă mulțumesc pentru interesul acordat muncii mele.

Muzica și dorința de a vedea oamenii fericiți în cele mai importante momente ale vieții lor se împletesc armonios într-o pasiune, devenită în timp profesie. Experiența de peste 10 ani în domeniul sonorizării evenimentelor private (nunți, botezuri, corporate, majorate etc.), nenumăratele petreceri reușite, grija cu care tratez orice eveniment și atenția acordată organizatorilor sunt garanția faptului că pot face orice tip de invitați să se distreze de minune la evenimentul organizat de dumneavoastră.

În mine găsiți un partener de discuție, dar și de distracție. Dorințele și nevoile dumneavoastrăse vor îmbina armonios cu gusturile invitaților, făcând ringul de dans să vibreze sub privirea mea atentă la detalii și, desigur, la zâmbetele dumneavoastră și ale invitaților.

Cultura muzicala, precum si permanenta preocupare de a fi la curent cu tot ceea ce apare nou, imi permite sa imbin stiluri muzicale diferite si potrivite pentru toti invitatii. Aleg muzica in functie de tipul evenimentului, caracteristicile acestuia dar raspund in acelasi timp si cerintelor organizatorilor.

Echipamentele de sonorizare profesională, adaptate la capacitatea sălii, a numărului de invitați, asigură succesul unui eveniment la cele mai înalte standarde. Pentru un plus de culoare, pot pune la dispoziția organizatorilor schele de lumini profesionale și lumini ambientale.

Dacă doriți seriozitate, profesionalism și distracție garantată, aștept să ne cunoaștem, ca să organizăm împreună un eveniment de neuitat!

Cu drag, pentru voi,
DJ DaJU
(Dan Jugănaru)

Lasă-mi un mesaj si te voi contacta in cel mai scurt timp posibil

Telefon
Email
Locatie

Fă o rezervare

Datele tale
Informatii despre eveniment
Informatii suplimentare