Ce spun clientii lui DJ DaJU

Multumim!

Ciplea Andreea 06.06.2018

Multumim ca ne-ai ajutat sa avem cea mai frumoasa nunta!! Stiam ca o sa fie distractie maxima dar a fost cu mult peste asteptarile noastre! Recomand cu drag, servicii de nota 2

5 stele ! Prea putine !!

Dan eu si Bill iti mulțumim din suflet pentru tot ajutorul oferit la nunta ! Fără tine ziua nu ar fi fost perfecta ! Il recomandam fără nici o ezitare ! Muzica aleasa a fost pe placul tuturor invitaților ! ” The best DJ ever!” Te pupam cu drag !


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ipsum. Nam quam nunc Lorem Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm.

Theodorina Monty 13.01.2018

Atent si comunicativ.

Ioana-Cristina Teodorescu 09.10.2017

Un profesionist cu care se poate colabora in modul cel mai facil si placut cu putința. �
Cu siguranta vom mai apela si pentru alte evenimente.
Multumim mult ca ne-ai fost alaturi!

O persoana exceptionala!

Experienta mea cu Dan a fost urmatoarea:
Fara a ne cunoaste sau a avea vre-o recenzie din partea cuiva cunoscut am hotarat sa il sun si sa vad daca era deschis la o o provocare, deoarece nunta noastra a fost oarecum impartita intre persoane care dansau si altele care din motive religioase era impotriva acestui lucru.
Cu toate acestea el a aceptat provocarea si in plus ne-a incatntat prin faptul ca a pus muzica care ne-am dorit-o (retro dar fara manele), avand grija ca toti invitatii sa se simta bine! 🙂
Insa mai mult decat atat pentru mine personal e o persoana exceptionala prin simplul fapt ca a stiut cum sa se adapteze dupa cerintele noastre. Totul a decurs “Ca uns”.
Multumim inca odata Dan pentru tot!Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ipsum. Nam quam nunc Lorem Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm.

Bodea Tudor 13.10.2019

Fă o rezervare

Datele tale
Informatii despre eveniment
Informatii suplimentare